Stadshart Woerden

Walzicht Bar & Restaurant

Walzicht Bar & Restaurant

Wèl de kwaliteit, niet de prijs!

Heerlijk en gezellig dineren in de karakteristieke gezelligheid van ons tot restaurant omgebouwde meer dan 100 jaar oude bruine café. ‘Lekkerder dan verwacht‘ is wat wij veel terugkrijgen en waar we dan ook erg trots op zijn. En de prijs is ronduit aangenaam. Alle hoofdgerechten zijn € 16,50 en een 3-gangenmenu altijd voor € 26,50.

Borrelen

Naast Restaurant blijft Walzicht ‘the place to be’ voor een mooie wijn, een goed glas bier of een heerlijke cocktail. Grote bedrijfsborrels of intiem borrelen; het kan allemaal. Een èchte ontmoetingsplek met een verrassende keus aan borrelhappen.

Private Party

Walzicht Bar & Restaurant is een unieke locatie om uw (bedrijfs) feest te geven. Ideaal voor groepen van 20 tot 160 personen om in een prachtige ongedwongen ambiance uw feest/receptie/borrel te geven. Zowel voor een besloten feest als een semi-besloten feest/borrel/receptie bieden wij mooie arrangementen. Voor uw (bedrijfs)feest kunnen wij activiteiten op maat verzorgen zoals; een pubquiz, karaoke of een biertapwedstrijd.

ONTDEK WALZICHT BAR & RESTAURANT

Dineren, borrels & besloten feesten. Het beste van alles, maar vooral het beste voor iedereen. Ontspannen genieten in ons prachtige gerenoveerde restaurant.

Wilhelminaweg 22
3441 XC Woerden
T: 0348-417600

Bezoek onze website of volg ons op Facebook.

info@walzicht.nl

Woensdag t/m zondag vanaf 16:30

Keuken open tot 21:30