Stadshart Woerden

Banenbranderij

banenbranderij

Banenbranderij is gevestigd in het historische centrum van Woerden. Met 21 flexplekken, een uitzendbureau en webdesign voor bedrijven, hebben wij een plek waar een ieder terecht kan als het gaat om werk.

Wandel binnen, plug je laptop in, zoek iets lekkers uit in de koffiehoek en werk in een ontspannen omgeving aan je eigen bedrijf. Zoek je werk, wandel dan binnen voor een persoonlijk gesprek en ontdek de mogelijkheden. Werkgevers op zoek naar personeel zijn uiterst welkom in ons uitzendbureau. Heb je een functionele website nodig voor je bedrijf, vertel ons alles over je passie en wij creëren een website die bij jouw bedrijf past.

Banenbranderij is een uniek concept van Mireille Linger en Inge Roode.
Inge heeft jarenlange ervaring met het uitzendwezen en financiële zaken. Mireille heeft jarenlange ervaring met webdesign en marketing. Een sterke combinatie die resulteert in een frisse, moderne manier van werken in het Groene Hart.

Wil je weten hoe Banenbranderij een waardevolle toevoeging kan zijn voor jouw bedrijf of voor jou persoonlijk? Loop dan binnen op Meulmansweg 8 s in Woerden of bezoek onze website.

Meulmansweg 8s
3441 AT Woerden

Ma-Vr 8.30-17.30

Volg ons ook op Facebook!