Stadshart WoerdenAkoestival en Kunstpark

Akoestival en Kunstpark

Tijdens dit muzikale evenement staat muzikaliteit, creativiteit en gezelligheid centraal in het Westdampak in Woerden. Stichting Open Akoestisch Podium (SOAP) organiseert daar het jaarlijkse evenement Akoestival. Daarnaast is er die dag ook het Kunstpark dat georganiseerd wordt door het Cultuur Platform Woerden (CPW).

Op het Akoestival krijgen Woerdense muzikanten en bands de kans om op te treden voor een groot publiek. Er treden diverse acts op met een optreden van ongeveer 25 minuten. Elk jaar draait de organisatie weer een afwisselend programma in elkaar. Het evenement steunt volledig op vrijwilligers en ook de acts treden belangeloos op. Daardoor en door de vele sponsoren, is het een gratis te bezoeken evenement.

In een ander gedeelte van het park is Het Kunstpark te bewonderen. Een kramenmarkt waar kunstenaars en galerieën hun werk laten zien, en waar ook actieve kunst te bewonderen is.

Op het Akoestival is bovendien vertier voor de kinderen: een springkussen en kindercircus, kinderen kunnen professioneel geschminkt worden en genieten van suikerspinnen en popcorn!

Kijk voor het laatste nieuws op de site van SOAP of houd de Facebookpagina in de gaten.