Stadshart Woerden

Winkels

shop lokaal

Goed nieuws! De deuren van veel Woerdense winkels staan weer op een kier. Je kunt bij veel winkels shoppen op afspraak. Normaal gesproken is private shopping alleen weggelegd voor de ‘happy few’, maar nu kan iedereen eens ervaren hoe dat is. En dat heeft zo zijn voordelen: Lekker de ruimte en het personeel heeft alle tijd om je lekker in de watten te leggen en te adviseren. En geen rij  bij de kassa.

En wist je dat veel van onze lokale winkeliers hebben ook een webwinkel hebben? Zo kun je ook ónline lokaal shoppen. Maak daar gebruik van!

En de winkels waar eten en drinken verkocht wordt, zoals de bakkers en de slager, maar ook de bonbonwinkel, theewinkels en de slijterijen zijn gewoon open. Daar kun je heen zónder afspraak.

Houd je wel aan de richtlijnen. Houd 1,5 meter afstand, blijf thuis als je je niet lekker voelt, draag een mondkapje in de winkels. En is het te druk? Kom dan een ander keertje terug.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van jouw favoriete winkel? Kijk dan op de speciale ‘Wat kan wel’-pagina op de website van Beleef Woerden.