Stadshart WoerdenWoerdens Eigen Foodtour

Woerdens Eigen Foodtour

Marjolein Linstra van Your Travel Guide: “Ik vond de tour erg leuk om te doen. Het is een leuke combinatie tussen het verkennen van de stad en leuke winkels met unieke producten. Ik werd overal gastvrij ontvangen en iedereen vertelde iets over zijn of haar product.”

De Woerdens Eigen Food Tour is een wandelroute door het centrum van Woerden waarbij je de lokale smaken proeft en het bijzondere verhaal erachter ontdekt. De (ongeveer) 2 uur durende Food tour loop je samen en brengt je langs de enthousiaste ondernemers die Woerden rijk is. De prijs is voor 2 personen en al het eten en drinken zit bij de prijs inbegrepen en de tour is met korte afstanden gemakkelijk te lopen! De hapjes zijn genoeg om een borrel te vervangen.

Let op: alleen beschikbaar op vrijdagen en zaterdagen vanaf 12:00 (wegens openingstijden van de verschillende ondernemers)

Hoe werkt het? Door de aankoop van de wandeling kun je zelf een geschikt moment kiezen om de culinaire ontdekkingstocht te lopen. Laat je aankoopbewijs zien bij Vakdrogist Stouthart en je ontvangt je tasje, de route en je eerste Woerdens Eigen product.

• Wanneer: start op een vrijdag of zaterdag naar keuze, tussen 12 en 15 uur (dan zijn alle locaties open)

• Hoeveel: 1 route is geschikt voor 2 personen (loop je met meer, deel dan de hapjes of koop een extra route)

• Leeftijd: voor jong & oud (laatste locatie proef je een biertje, maar mag ook wat anders zijn)

• Afstand route: 5 km (+/- 2 uur)

• Route start: Vakdrogist Stouthart (Voorstraat 84, Woerden)

• Route finish: Drinkerij ‘t Bierhuys (Van Oudheusdenstraat 3A, Woerden)

• Taal: Nederlands

• Self-guided: Neem de tijd, ontdek en geniet!

We hopen op jullie begrip dat rekening houden met allergieën en dieetwensen lastig is aangezien het specifieke producten zijn die je gaat proeven. Overleg met de ondernemers wat er mogelijk is. Ondernemers zijn net mensen, dus soms kan het zijn dat een ondernemer op vakantie is.