Stadshart Woerdenals ondernemer mee doen aan de wijnloop

Ruim een jaar geleden hebben we het nieuwe evenement van Stadshart ‘de Wijnloop’ af moeten blazen in verband met de bekende corona. Toen hadden we nooit gedacht dat we pas een jaar later op z’n vroegst een nieuwe datum durfden te prikken.

Gelukkig is er eind in zicht en hebben we in overleg met de gemeente en het bestuur dit evenement verschoven naar 1 oktober 2021.

Heb je vorig jaar al aangegeven dat je interesse had om een locatie te zijn tijdens de wijnloop? Geef dan aan of je in oktober ook nog mee wil doen!

Wilde je vorig jaar niet mee doen, maar nu wel? Laat het ons weten! Het is een mooie manier om je te presenteren aan 700 wijnliefhebbers en levensgenieters. Oók als je geen wijn verkoopt, kan dit interessant zijn en een leuke avond opleveren.

Wat was ook alweer het idee?

Op 1 oktober gaan we de over het algemeen rustige koopavond (18-21 uur) eens een flinke boost geven met de Wijnloop!

Het idee: De bezoeker koopt een gegraveerd glas via de website van Wijnloop voor 12,95 euro. Daarna kun je het glas ophalen op 1 centraal punt in het Stadshart (de Woerdense Wijnwinkel). Er kunnen ongeveer 20 winkeliers meedoen en 750 deelnemers. We hebben nu 14 deelnemers, dus er is nog plek. De bezoekers krijgen achteraf nog een nieuwsbrief met jouw aanbieding. Alle 750 kaartjes zijn inmiddels uitverkocht.

De bedoeling is dat je als winkelier 1 soort wijn schenkt en het liefst daarbij een klein borrelhapje. Het is een proefglas, dus graag kleine hoeveelheden schenken. De kosten om als winkelier mee te doen, zijn de kosten voor de wijn die je schenkt en een klein hapje. Ter indicatie: Bij 250 wijnlopers ongeveer 15 flessen. Wijn kun je zelf inkopen bij de verswinkels uit het stadshart of zoek de samenwerking op met een leuke horeca-ondernemer uit het Stadshart.

 

GEEF JE OP DOOR EEN MAILTJE TE STUREN NAAR info@stadshartwoerden.nl