Stadshart WoerdenLegaal Graffiti spuiten in de voorjaarsvakantie

Leer graffiti spuiten als de beste

In het kader van de Street Art tentoonstelling in het Stadsmuseum kun je in de voorjaarsvakantie de fijne kneepjes van het graffiti spuiten leren. En dat leer je van de Woerdense graffiti-meester himself. We hebben het hier natuurlijk over Paul Haccou, Woerdens’ bekendste graffiti kunstenaar. En die gaat jou dus al zijn technieken en trucjes leren. Hoe cool is dat?

Familieworkshop graffiti spuiten in de voorjaarsvakantie

Deze unieke familieworkshop is speciaal voor kinderen van  7 tot ca. 14 jaar en hun ouders, opa’s en oma’s of begeleiders. Ga zelf als graffiti artiest aan de slag en maak je eigen tag, logo of andere creatie. Je hoeft zelf niets mee te nemen, behalve natuurlijk je creativiteit en ‘swag’, want de workshop is inclusief het materiaal, eten en drinken. En het kunstwerk dat je maakt mag je natuurlijk mee naar huis nemen.

Er zijn nog slechts een paar plekjes, dus wees er snel bij!!!

  • Datum: dinsdag 20 en donderdag 22 februari, 14.00 tot 15.30 uur
  • Kosten: € 7,50 .p. inclusief materiaal, kunstwerkje om mee naar huis te nemen, drinken en iets lekkers
  • Max aantal deelnemers: 20, minimaal 5
  • Locatie: Kerktuin (bij droog weer)
  • Je moet even vooraf reserveren via deze link.

TIP: Een instagrammable tosti of toetje maakt het gezinsuitje helemaal af.

Dit gezinsuitje is natuurlijk éxtra leuk met een tosti of instagrammable toetje bij Tosti’s en Toetjes vóór je aan de slag gaat. Tosti’s en Toetjes zit in de Voorstraat, op nummer 7. Dit zit niet inbegrepen bij de workshop, maar het maakt jullie gezinsuitje wél helemaal af ;-) Enne, vlakbij Tost’s en Toetjes zit Jan’s Steen, de LEGO winkel. Ook altijd leuk om even binnen te stappen, als je dan toch in de buurt bent.