Stadshart WoerdenWaar is dat feestje tijdens de Nacht van Woerden 2023

De Nacht van Woerden en de Koeiemart in de Woerdense Horeca

Terwijl de veldrijders langs je heen scheuren, viert Woerden feest tijdens de Nacht van Woerden. Tot in de late uurtjes kun je terecht op het Kerkplein, waar Woerden Bruist een feestje bouwt. Maar ook op heel veel andere plekken zijn grote en kleine feestjes.

Waar gefeest wordt, moet ook gegeten worden. Ook handig om te weten waar dat kan. En op sommige plekken staan ze vanaf 7.00 alweer voor je klaar met koffie en gebak tijdens de Koeiemart! Hoe mooi is dat?! We hebben het even voor je op een rijtje gezet:

Woerden Bruist

Op het Kerkplein staat het podium van Woerden Bruist. Je bent van harte welkom op dit gratis evenement!

21.00 – 01.00 uur Double DJ’s van Rooyen
23.00 – 00.00 uur Live pianoshow Davy Keys

Woerden Bruist is een samenwerking tussen de Pompier, Loef & Lij, Breuren, Van Rossum, Winebar & Bites en BijPetrus.

Waar is dat feestje? Waar kan ik eten?

Naast het feest op het Kerkplein zijn er nog meer feestjes. Voor sommige feestjes moet je vooraf kaartjes kopen, dus check dat even om teleurstelling te voorkomen. Hieronder een overzicht van wat er zoals te beleven valt:

Bistro Lokaal > DisKOE met Gerard Ekdom & DJ Glamourgirl (uitverkocht)

Drinkerij ‘t Bierhuys > 20 uur open en muziek van disco /funkband Funk This Tijdens Koeiemart op woensdag open vanaf 12 uur en in de middag muziek van akoestisch trio RAAK.

Restaurant Viviamo > Op dinsdag gewoon geopend voor diner & op woensdag vanaf 14:30u voor de antipasti & aperol, en in de avond voor een lekker bord pasta of juist XXL steak.

Café Onze Vrienden > In de Nacht van Woerden bouwt zanger Hugo Bijenman een feestje van 22:30 tot 00:30. Tijdens de koeienmarkt is er een rodeo stier.

Midas > Tijdens de Nacht van Woerden kun je tot 21 uur gezellig een hapje komen eten. Tijdens de Koeiemart start Midas al vanaf 7 uur ‘s ochtends met appelgebak en warme drankjes (ook to go!).

Jiwa Social Club > Tijdens de Nacht van Woerden is Jiwa gesloten, maar tijdens de Koeiemart zijn ze  geopend met een speciale Koeiemart lunch, snert, koffie en gebak!

Bistronoom > is zowel dinsdag als woensdag gewoon open voor lunch, borrel en diner.

Bistro de Bock > is dinsdagavond open voor diner en woensdag staan we vanaf 12.00 uur klaar met snert, poffertjes, (vegan) Bockburgers (to go) en andere borrelhappen. Vanaf 17.00 uur is de Bock gewoon geopend voor diner.

La Payuca > is dinsdag en woensdag gewoon geopend vanaf 17:00 uur tot 23:00 voor diner a la carte.

Café Restaurant de Reehorst > dinsdag vanaf 12u open tot in de kleine uurtjes voor lunch, diner, borrel en uiteraard echte erwtensoep. Woensdag geopend vanaf 6u met aangepaste kaart (geen diner).

BijPetrus > Tijdens de Nacht van Woerden van 22:00 – 02:00 uur een feestje met PartyDJ Marco.

Loef & Lij > Op dinsdag 24 oktober van 17.00-21.00 kun je een goede bodem leggen met de ‘Goeie Bodem Dagspecial’: stamppot, snert en saté.

Fabels > Voordat je naar de stad komt, of juist nadat je in de stad bent geweest, even een hapje eten buiten het centrum? Dan kun je naar Fabels in Snel en Polanen voor hun speciale Koeiemart Keuzemenu van €25. Wel even reserveren!

Alles over de veldrit tijdens de Nacht van Woerden vind je HIER.