Stadshart WoerdenWijnloop – 17 april 2020

wijnloop woerden

UITGESTELD

Beste wijnliefhebbers,

Jullie voelden ‘m natuurlijk al aankomen. Wijnloop Woerden kan niet doorgaan. Echt heel jammer, want we hadden er heel veel zin in, en jullie ook. Er zijn al heel veel glazen verkocht.

Daarom is het uitstel, GÉÉN AFSTEL!

Heel graag hadden wij al een nieuwe datum geroepen. Maar het lijkt ons beter, om even af te wachten hoe de situatie zich verder gaat ontwikkelen.
Wij vragen jullie, om niet massaal contact op te nemen met dewijnloop.nl. Dat is NIET nodig. Jullie glazen blijven geldig, jullie gegevens zijn bekend. Zodra wij een nieuwe datum hebben, zijn jullie de eersten die het weten. Blijkt het een datum te zijn, waarop je niet kunt? Ook daarvoor zoeken we een gepaste oplossing.

TIP: Gelukkig hebben we nog geen huisarrest en kun je een lekkere fles wijn én lekkere hapjes scoren in de winkels van Stadshart Woerden. Veel winkels hebben inmiddels een bezorgservice op poten gezet. Maak er gebruik van, juist nu!!

#blijfgezond

 


 

Kom op vrijdagavond 17 april naar het Stadshart van Woerden voor het nieuwe evenement; de Wijnloop. Tijdens de Wijnloop loop je langs allerlei leuke winkels van Woerden en kun je bij alle deelnemende winkels steeds een andere wijn proeven. Elke winkelier schenkt een proefglas van 1 soort wijn en het liefst daarbij een klein borrelhapje. Het glas koop je op www.dewijnloop.nl vanaf woensdag 26 februari 2020. Een plastic gegraveerd glas kost 13,95 euro. Daarna kun je het glas van tevoren ophalen bij het Woerdense Wijnhuis in het Stadshart. De bezoekers krijgen achteraf nog een nieuwsbrief met een aanbieding van de 20 deelnemende winkeliers.

Het concept komt van winkeliers die dit al jaren met succes organiseren in Blaricum, Purmerend, Huizen en Monnickendam. Er kunnen in totaal 20 winkeliers meedoen en 1000 deelnemers mee lopen. Wijnproeven kan tussen 18 en 21 uur.

Binnenkort meer info hier over de deelnemende winkels en restaurants!