Stadshart WoerdenWinkel of horecabedrijf beginnen in Stadshart Woerden

Goed idee!

  • Wil je een eigen winkel of horecabedrijf starten in het centrum van Woerden?
  • Heb je een plan voor een pop-up store?
  • Ben je een creatieve maker en wil je je kunst exposeren in de openbare ruimte?

VEROVER WOERDEN

Woerden is écht het veroveren waard. Woerden heeft een bruisende, sfeervolle binnenstad met een eigenzinnige historie, midden in het Groene Hart. Parkeer je auto in de parkeergarage. Het is misschien wel de mooiste parkeergarage van Nederland mét een museum erin verstopt. Of kom met de trein! Woerden is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het station loop je in 5 minuten, langs het kasteel minuten, zo naar de binnenstad.

Het prachtige en oude centrum barst uit haar voegen van cultuur. Er zijn gezellige terrassen en unieke restaurants en we zijn trots op de vele onderscheidende speciaalzaken. Hier vind je alles op het gebied van fashion, interieur, food en vrije tijd. Of er dan nog genoeg plek is voor jouw goede idee of onderneming?

Daar kunnen wij volmondig JA op zeggen!

Wie ‘wij’ zijn? Wij zijn BIZ Stadshart Woerden. Een actieve, enthousiaste vereniging van winkeliers en horeca in de binnenstad van Woerden.  Samen maken we Woerden elke dag weer nóg leuker.

Durf jij het aan om Woerden te veroveren met jouw idee?

Durf jij het aan om Woerden te veroveren met jouw idee?

Wij vertellen je graag alles over Woerden, over het Stadshart en over de mogelijkheden om hier jouw winkel of horecazaak te beginnen. We kunnen je helpen met het zoeken van een geschikt pand en bemiddelen met vastgoedeigenaren en makelaars.

Meer weten? Een afspraak maken? Bel of mail Cisca (zie info beneden).

Ben je een creatieve maker of kunstenaar en ben je op zoek naar een etalage?

Ben je een creatieve maker of kunstenaar en ben je op zoek naar een etalage?

Neem hiervoor contact op met onze cultuurmakelaar Dave Damen. Hij denkt graag met je mee. Dat kan via cultuurmakelaar@cultuurplatformwoerden.nl of bel: (085) 004 12 01.

Woerden Wishlist

Woerden Wishlist

We staan open voor alle goede ideeën, plannen en concepten die het centrum van Woerden leuker
en levendiger maken. We hebben ook een wensenlijstje, met ‘dingen’ die we graag zouden terugzien
in de winkelstraten van Woerden:
- Flexwerkplekken
- Vintage winkel
- Conceptstore
- Galerie
- Maak-winkels (atelier & winkel in één)

Andere ondernemers over ondernemen in Woerden

Ramona Schalkwijk – Eigenaar Oogst Woerden en Boerderij Bloemenweidemelk Montfoort

Woerden was een goede plek om te beginnen omdat het centrum van Woerden mensen uit de hele omgeving aantrekt. Ook wij hier, in Montfoort, trekken regelmatig naar Woerden om te winkelen. Er is een divers aanbod van winkels, wat aantrekkelijk is om zowel de wekelijkse boodschappen te doen als ook om te shoppen voor andere producten zoals kleding of inrichting. Voor elk wat wils!

Het bevalt me tot nu toe goed om in het centrum van Woerden te ondernemen. Er worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd en we worden op de hoogte gehouden via diverse kanalen en groepen.

Ramona Schalkwijk – Eigenaar Oogst Woerden en Boerderij Bloemenweidemelk Montfoort
Ik ben Cisca Griffioen – Intermediair retail vastgoed binnenstad Woerden

Ik ben Cisca Griffioen – Intermediair retail vastgoed binnenstad Woerden

Ik laat u graag de mooie vrijstaande panden in ons Stadshart zien. Als intermediair retail in Woerden ben ik de schakel tussen jou als starter en de verhuurders van winkelruimtes. Mijn functie is volledig onafhankelijk en onpartijdig. Mijn doel is om partijen bij elkaar te brengen en waar nodig advies te geven in de meest brede zin van het woord.

Meer weten? Een afspraak maken? Bel of mail Cisca. 06-4610 0476 cwoerden@icloud.com

Het Start team

Gemeente Woerden en Ondernemersvereniging BIZ Stadshart Woerden willen ondernemers de beste start geven in Woerden. Daarom begeleiden Mathijs van Tuijl (voorzitter BIZ Stadshart) en Mike van Dijk (accountmanager Binnenstad bij de gemeente). Wij kunnen je helpen bij vergunningen en wegwijs maken in het centrum.

Neem contact op

Weetjes over Stadshart Woerden

aantal ondernemers binnen de singel

horecagelegenheden

% bezoekers met de fiets

% verblijfsduur tussen 1 en 4 uur