Stadshart WoerdenElectro World de Groot

Electro World de Groot

โ€œ๐—ช๐—ถ๐—ท ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—” ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ญโ€

Sinds 2015 zit Electro World De Groot op Het Plein Woerden. Je kan hier terecht voor al je vragen, reparaties en advies over huishoudelijke apparaten. Vincent heeft de zaak van zijn vader overgenomen en heeft al meer dan 30 jaar ervaring.

โ€œWe hebben veel vaste klanten maar krijgen ook steeds meer nieuwe klanten uit de omgeving en zelfs Gouda en Utrecht. Die komen speciaal voor ons advies hiernaartoe. Dat zie je ook terug in onze tevredenheidcijfers. We scoren altijd hoog, bijna altijd tussen de 92-98%. Dat komt omdat wij goed naar de wens van de klant luisteren daar goed op inspringen. Wij regelen het van A tot Z en nemen echt de moeite voor de klant.โ€

Monique werkt met veel plezier al jaren in de winkel. Zij geniet vooral van het klantcontact met de mensen.

โ€œDe klant heeft een probleem en wij lossen het op. We verkopen natuurlijk ook producten maar die zijn deel van de oplossing. We luisteren naar onze klanten en dan zorgen wij voor een oplossing van het probleem. We kunnen repareren, leidingen verleggen of apparaten vervangen.โ€

Bij Electro World De Groot kunt u terecht voor de full package. Met advies van experts komt u altijd tot een mooi plan, alles wordt opgehangen en aangesloten. Dat is de extra service die De Groot speciaal maakt.

โ€œEn als er wat is dan hoef je alleen maar te bellen en is het zo opgelost!โ€™โ€™

ย Electro World de Groot is bijna 50 jaar uw vakspeciaalzaak met hoogopgeleide verkoopadviseurs die u helpen om voor u het juiste product te vinden. Of dit nu een wasmachine, computer, TV of inbouwapparatuur voor uw keuken is.

Hoge kwaliteit voor een goede prijs

Wij bieden Beste Service. Dit omvat bijvoorbeeld de extra diensten waar u bij een aankoop gebruik van kunt maken: uitstekende service voor een heldere prijs.

In onze Electro World winkel vindt u een Vobis shop in shop voor hoogwaardige computer- en randapparatuur.

Molenstraat 2
3441BA Woerden
T: 0348 460570

info@electroworlddegroot.nl

Volg ons op Facebook