Stadshart WoerdenFysio-Aktief Woerden Centrum

Fysio-Aktief Woerden Centrum
Fysio-Aktief aan de Meulmansweg is de Fysiotherapiepraktijk gespecialiseerd in sport-, orthopedische- en neurorevalidatie. In deze locatie maken wij gebruik van hoogstaande apparatuur zoals een unieke tillift waarmee mensen die minder goed ter been zijn op een veilige manier o.a. het lopen kunnen oefenen. Neurorevalidatie richt zich specifiek op de behandeling van patiënten met niet aangeboren hersenletsel bijv.na een hersenbloeding (CVA) waarbij grote functionele problemen in armen en benen kunnen ontstaan en een enorme impact hebben op het algemeen dagelijks leven.
Bent u fanatieke amateur- of topsporter? En heeft u te maken met een blessure of herstel na een medische ingreep? Onze therapeuten op de Meulmansweg zijn gespecialiseerd in het behandelen van én de revalidatie na complexe (sport)blessures. Na een intake en een uitvoerig onderzoek wordt er samen met u een intensief behandel- en trainingsschema gemaakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest intensieve en effectieve behandelmethodes. Het uiteindelijke doel is om u na een blessure weer terug te brengen naar uw eigen niveau van sportbeoefening.
De hoofdlocatie van Fysio-Aktief is gevestigd in Medische Centrum Iepenhof (Woerden) tevens hebben wij locaties in Kamerik en Zegveld.
U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, revalidatie en medische fitness.Fysio-Aktief den Hollander & Verbeek
Sport Orthopedie & Neuro Revalidatie
Meulmansweg 8V
3441 AT Woerden
0348 – 42 51 90

Di: 8.00-18.00
Wo: 8.00-12.00
Vr: 8.00 – 17.00
Ga naar onze website voor meer informatie en afspraken!