Stadshart WoerdenHouse of Arts Woerden

House of Arts Woerden

House of Arts Woerden is een bijzondere kunstwinkel waar je leuke cadeautjes kunt kopen, maar ook schilderijen en sculpturen kunt aanschaffen voor jezelf.

Beeldend kunstenaar Heleen van Ulden heeft veel eigen werk staan en zij maakt voornamelijk dier sculpturen. Deze zijn gemaakt van keramiek in combinatie met echte hoorns, veren, hout of haar. Ook gast exposanten hebben hun werk hier te koop staan en iedere twee maanden wisselen de schilderijen/fotografie/aquarellen aan de muren. In onze winkel staan alleen unieke en originele kunstwerken, stuk voor stuk met de hand gemaakt door verschillende kunstenaars. Bronzen beelden, beelden en (tuin)objecten van keramiek, gedichten, foto’s, schilderijen en nog veel meer: u kunt het allemaal bij ons in de winkel tegenkomen. Wij werken met kunstenaars uit Woerden en omstreken, zo schaft u dus een lokaal kunstwerk aan.

De bovenverdieping wordt gebruikt voor workshops. Je kunt dus ook zelf een kunstwerk creëren onder professionele begeleiding. Workshops boetseren en glazuren, maar ook houtbranden op een plank of ronde schijven kunt u komen volgen.

Molenstraat 40
3441 BA Woerden
T: 06-53907013

Neem ook eens een kijkje op onze website of volg ons op Facebook of Instagram.

Wo: 11.00-16.00
Vr: 11.00-16.00
Za: 11.00-16.00