Stadshart WoerdenJan’s Steen Lego Winkel

Jan’s Steen Lego Winkel
Van hobby naar een eigen winkel
Toen ik een kleine jongen was, had ik al een grote passie voor LEGO. Deze passie is uitgegroeid tot een droombaan.
Elk jaar kreeg ik LEGO voor mijn verjaardag. Ik bouwde de LEGO sets zoals stond beschreven in de boekjes, maar regelmatig liet ik mijn fantasie de vrije loop. In de puberteit verdween de LEGO voor een korte duur naar zolder. Maar naast opleiding ICT had ik behoefte aan ontspanning zonder beeldscherm en al snel kwam de LEGO weer tevoorschijn.
Door de jaren heen heeft LEGO zich ontzettend ontwikkeld en zijn er meer dan 11.000 verschillende onderdelen en meer dan 85 kleuren. Ik ben mij gaan verdiepen in het ontwerpen van mijn eigen creaties.
Om mijn eigen hobby te bekostigen ben ik LEGO gaan verkopen, eerst via mijn webshop en daarnaast nu ook in onze LEGO winkel. Wij verkopen LEGO nieuw in doos, maar ook tweedehands en losse onderdelen zijn bij ons te vinden. Als speciaalzaak onderscheiden wij ons daarnaast ook op service, kennis en enthousiasme.
Om mijn passie door te kunnen geven organiseren wij ook LEGO evenementen, LEGO kinderfeestjes of LEGO buurt- en bedrijfsfeesten. Ook werken we samen met scholen en bedrijven om LEGO op een educatieve manier te promoten.

 

Voorstraat 15
3441CB Woerden

 

Ma gesloten
Di 10.00-17.00
Wo 10.00-17.00
Do 10.00-17.00
Vr 10.00-20.00
Za 10.00-17.00

 

Bekijk ook onze webshop!