Stadshart WoerdenOFM

OFM

OFM biedt zowel online als in 22 fysieke winkels de beste merken op gebied van casual- en businessmode zoals Hugo Boss, Tommy Hilfiger, PME Legend, Giorgio, JC Rags en Profuomo. Ook zorgen we altijd voor vernieuwende accessoires en onverwachte gimmicks en gadgets.

Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer, véél meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, vele events zowel in de winkels als online, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en natuurlijk mannelijke openingstijden.

‘’ We hebben ontzettend veel vaste klanten, niet alleen mensen die ik van vroeger ken maar ook in de winkel ontmoet heb.’’

OFM is een kledingwinkel speciaal voor heren. Van casual tot volledige pakken, je kan het hier allemaal vinden.

“We sturen mensen altijd helemaal compleet en tevreden weer naar huis. De service die wij bieden onderscheidt ons ook van andere winkels. Bij ons krijg je altijd een lekker kopje koffie of een biertje in het weekend. We vermaken en meten alles zelf op. Daarnaast hebben we ook een webshop dus is er iets niet in je maat of wil je het in een andere kleur dan bestellen wij dat en bezorgen het kosteloos thuis.”

De OFM zit al meer dan 6 jaar op Het Plein Woerden. Nino werkt met veel plezier al 5 jaar in de winkel. Hij is geboren en getogen in Woerden.

“We hebben ontzettend veel vaste klanten, niet alleen mensen die ik van vroeger ken maar ook in de winkel ontmoet heb. Omdat veel mannen loyaal zijn en vaak terugkomen bouw je echt een band op met elkaar. We hadden laatst een klant voor een trouwpak en toen hadden we een kaartje in de het pak gestopt die hij pas vond op de trouwdag. Hij was ontroerd en waardeerde het zo dat hij later terugkwam met een flesje drank om ons te bedanken. En zo heb ik wel 20 van dat soort verhalen, dat maakt dit werk ook zo mooi.”

Dat beaamt Martijn, de storemanager, ook.

“Hiervoor werkte ik in een zaak in Utrecht en daar heb je meer passanten die even binnen komen. Hier krijg je mensen die gericht naar de winkel komen. En dat mensen dan blijven terugkomen is natuurlijk het grootste compliment.’’

Niet meer de hele stad door om te shoppen? Wij weten wat mannen willen! Laat je inspireren en adviseren zonder al die nonsens. Wij zijn OFM.

Kerkplein 25
3441 BG Woerden
T: 0348 767003

Bekijk onze website of volg ons op Facebook.

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 09:30 – 17:00