Stadshart WoerdenOogst Woerden

Oogst Woerden

Oogst is een boerenwinkel nieuwe stijl. Het is een zelfbedieningswinkel, met allerlei producten van lokale, natuurinclusieve boeren en ambachtelijke makers. In de winkel kun je terecht voor groenten, fruit, kaas, vlees, zuivel en eieren, maar ook een aanvullend assortiment van honing, bier, wijn, sappen, olie, granen en kleine cadeautjes. Alles onbespoten en met veel aandacht voor biodiversiteit en dierenwelzijn geproduceerd.

De producten worden verzameld door Oogstboer Ramona, van Boerderij Bloemenweidemelk in Montfoort. Van deze boerderij komen kaas, rundvlees en in het seizoen ook noten en fruit uit de beboomde koeienweides. Ook Boer Bert, de Geertjeshoeve, Boer met Lust, de Lindegaard en 2 lokale voedselbossen leveren hun mooie producten van biologische of ecologische oorsprong aan de winkel.

In de winkel kun je je met regelmaat laten verrassen door een proeverij en op de boerderijen worden open dagen en evenementen georganiseerd waar je van harte welkom bent! De winkel is te openen met de speciale Oogstapp (te downloaden in de playstore/applestore) en boodschappen betaal je ook via de app. Zo kunnen we ruime openingstijden hanteren en kan een zo groot mogelijk deel van de marge naar de boer. Deze kan hiermee de bedrijfsvoering nog verder
verduurzamen, door bijvoorbeeld kruiden in te zaaien, bomen te planten en dierwelzijn verder te verbeteren. Zo zie je dus met jouw aankoop van (biodi)verse en eerlijke producten, de omgeving veranderen.

Doe je mee?

De opstart van Oogst winkel Woerden is mede mogelijk gemaakt door Leader Weidse Veenweiden, Provincie Utrecht en de Voedselagenda Utrecht.

Kijk ook eens op onze website of volg ons op Facebook en Instagram.

Rijnstraat 16
3441 BT Woerden

Ma: 06.00-22.00
Di: 06.00-22.00
Wo: 06.00-22.00
Do: 06.00-22.00
Vr: 06.00-22.00
Za: 06.00-22.00
Zo: 06.00-22.00