Stadshart WoerdenMacDirect.nl

MacDirect.nl

“Wij repareren alles zelf”

Macdirect.nl zit al 7 jaar op het Plein Woerden en de winkel groeit nog steeds. Martijn en Dick staan voor al je Apple vragen en problemen klaar.

“We merken dat er steeds nieuwe mensen de winkel vinden. Vooral door de mond-op-mondreclame denk ik. We zijn allebei echt techneuten en niet echt verkopers, we repareren ook alles zelf namelijk. Het hele plaatje vinden we leuk; het contact met mensen, hen adviseren maar ook de reparaties zelf uitvoeren.”

Of het nou een iPhone, iPad of iMac is, niks is teveel gevraagd voor Dick en Martijn. Naast nieuwe producten verkopen zij ook veel refurbished spullen.

“Veel verkopers zeggen als er iets kapot is; koop maar een nieuwe. Ik vind dat zonde! Want voor 100 of 200 kan je het ook gewoon laten maken. Dat soort advies waarderen mensen vaak wel. Wij maken vaak van 2 apparaten weer 1 werkend apparaat en verkopen wij al refurbished producten. Zo kan je goed spullen herbruiken.”

Sinds kort is er ook een ING Servicepunt geopend in de winkel. Hier kan je ook terecht voor al je vragen voor je bankzaken.

Verkoop en reparatie van Apple iPad / iPhone / iMac / Mac Mini / iPod / Mac Pro / MacBook Pro en aanverwante accessoires

Meulmansweg 35
3441 AT Woerden
T: 0348506939

www.macdirect.nl