Stadshart WoerdenViP mode & ViP knip

ViP mode & ViP knip

Welkom bij onze gezellige winkel in het hart van Woerden!

Na een uitgebreide zoektocht hebben wij eindelijk de perfecte plek gevonden voor onze winkel, en we zijn verliefd geworden op Woerden. Onze winkel is een warme, toegankelijke plek waar iedereen welkom is. Of je nu op zoek bent naar voordelige merken of juist naar luxe items, wij hebben voor elk wat wils. Van Vero Moda en Only & Sons tot Armani, Fendi en meer – bij ons vind je een diverse selectie van kleding voor iedere smaak.

Wat ons uniek maakt, is dat we altijd op zoek zijn naar de leukste kleding van nu of van het afgelopen jaar in restpartijen of faillissementsverkopen. Hierdoor kunnen wij onze klanten kwaliteitskleding aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Naast onze modecollectie hebben we ook een betaalbare kapsalon in de winkel. Voor slechts €22,50 kunnen dames genieten van een professionele knipbeurt. Helaas knippen we geen heren, aangezien er tegenover ons een speciale herenkapper is. Ons team heeft ervaring met verschillende haarproducten en staat klaar om deskundig advies te geven voor de perfecte haarverzorging.

Voor de liefhebbers van exclusieve geuren hebben we een uitgebreide collectie van de beste oud en niche parfums. Wat deze ervaring nog specialer maakt, is dat we deze toppers aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs – normaal tussen de € 40,- en € 50,- online, maar bij ons voor slechts € 30,-.

Om onze winkel nog gezelliger en uitnodigender te maken, voegen we ook exclusieve lifestyleproducten toe aan ons assortiment. We nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te nemen en staan open voor suggesties en tips. Jouw feedback helpt ons om onze winkelervaring nog beter te maken.

Dus kom langs, voel je welkom en ontdek wat onze winkel te bieden heeft. We zien er naar uit je te verwelkomen in onze gezellige winkel in Woerden!

Volg ons ook op Instagram!

Rijnstraat 36
3441 BV Woerden

Di: 11.00-17.00
Wo: 11.00-17.00
Do: 11.00-17.00
Vr: 11.00-17.00
Za: 10.00-17.00