Stadshart WoerdenXenos Woerden

Xenos Woerden

Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze winkel vindt is dus net even anders.
Stuk voor stuk bijzondere artikelen met een verhaal. We brengen ze voor je mee uit alle windstreken. Soms zijn ze ‘n tikkeltje gek, dan weer heel avontuurlijk, of lekker. Maar altijd ongewoon leuk!

“𝗗𝗶𝘁 𝗶𝘀 𝗱𝗲 𝗴𝗲𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗴𝘀𝘁𝗲 𝗽𝗹𝗲𝗸 𝗶𝗻 𝗪𝗼𝗲𝗿𝗱𝗲𝗻”

Henny, de filiaalmanager van de Xenos op Plein Woerden, is een oude bekende in Woerden. Hij werkt al 35 jaar door heel het land voor de Xenos maar toen er een plekje in zijn woonplaats vrijkwam was de keuze snel gemaakt.

“Ik was een beetje bang dat ik veel mensen zou kennen maar dat valt mee. Het is heel gezellig, de gezelligste plek van Woerden eigenlijk! We hebben heel veel vaste klanten hier omdat wij heel klantvriendelijk en sociaal zijn. We hebben een heel groot assortiment maar als we iets niet in huis hebben kunnen wij het meteen via de internetzuil bestellen.”

Naast de klantgerichtheid speelt de Xenos erg in op winkelbeleving. Zo hangt er een aangename geur in de winkel en is er een speciale playlist vol muziek speciaal voor de Xenos.

 ‘’Dat doen we allemaal zodat de klant een fijne winkelbeleving hebben. We maken heel veel klanten blij en krijgen weinig klachten. Dat maakt mij een trotse manager. Ik ben ook best hands-on. Ik zit maar 5% van de tijd in mijn kantoor, de rest van de tijd ben ik in de winkel te vinden. Dan sta ik achter de kassa als iemand pauze heeft of even bijspringen bij het vullen.’’

Groenendaal 36
3441BD Woerden

Ma 11.00-18.00
Di-Do 9.30-18.00
Vr 9.30-21.00
Za 9.30-18.00

Voor de actuele openingstijden kijk op de site.