Stadshart WoerdenWoerden hoodie

woerden hoodie

Voor Woerden-merchandise moet je bij OOK zijn. Ze verkopen Woerden T-shirts, kaas(fiets)bellen, Woerden sokken en zelfs Woerden fietsen. De nieuwste toevoeging aan deze collectie is de Woerden Hoodie. Deze hoodies zijn te scoren in de winkel en op de webshop. 

De hoodies dé must-have voor Woerdenfashionista’s en voor geboren en getogen Woerdenaren, maar eigenlijk zijn ze voor iedereen geschikt. In Woerden wonen hele vriendelijke, aardige en grappige mensen. Wie wil zich daar nou niet mee associëren? Een voorwaarde is wel dat je moet glimlachen als je de hoodie draagt. 

OOK is begonnen met het verkopen van Woerden-Merchandise, omdat het nog nergens anders werd gedaan. Iemand moet het doen tenslotte. Inmiddels dragen veel Woerdenaren de kleding met trots. Stiekem gaan we er natuurlijk een beetje van uit dat het een echt cult-item wordt en dat het ook in Amsterdam wordt gedragen.

Voor €30 kun jij al eigenaar zijn van een echte Woerdense hoodie. Een béétje Woerdenaar heeft er natuurlijk minstens één in zijn of haar kast hangen. Meer kan ook, want de hoodies zijn in tien verschillende kleuren verkrijgbaar. Dus voor bij iedere outfit is er wel eentje te vinden!

Waar te koop?

OOK

Voorstraat 18

 Woerden