Stadshart WoerdenWoerdense iconen – pre-order voor ondernemers

Woerdense iconen – pre-order voor ondernemers

Met het oog op W650 hebben we een unieke spaaractie ontwikkeld. Er komen porseleinen huisjes van Woerdense iconen die onze consumenten bij elkaar kunnen sparen. Ze worden ca 10×10 cm. 

Elke ondernemer kan zijn/haar eigen spaarmodel verzinnen. Bij Electro World de Groot krijg je ‘m bijvoorbeeld bij een wasmachine, bij de versgroep tegen inlevering van een vol spaarboekje en bij het Klooster als ze bijv. een cursus gaan volgen.

Het Stadshart zorgt voor duidelijke communicatie naar de consument, zodat zij precies weten, hoe en waar ze moeten zijn voor welk geveltje. Via de website, een sticker op het raam, en foldertje met het overzicht erin.

Hoe kun je mee doen?

Per geveltje moeten we minimaal 1000 stuks afnemen. Met dank aan 6 ondernemers hebben we nu zeker 10 verschillende geveltjes van Woerdense iconen, zoals het Klooster, het Kasteel en de Bonaventurakerk. Voor sommige ondernemer is 1000 stuks te veel om af te nemen. We hebben een systeem bedacht waardoor ondernemers dan toch mee kunnen doen. Je kan dan niet kiezen welk icoon je klanten krijgen. 

Optie 1: Stickers inkopen – laat jouw klanten mee sparen

We hanteren hetzelfde spaarsysteem als de Versgroep, dus een boekje met 54 stickers. Je mag zelf de waarde bepalen wanneer jouw klant 1 sticker krijgt. Ter referentie: de Versgroep hanteert 2,50 euro per sticker. Een vol boekje betekent een uitgave van 135 euro. De klant krijgt dan een huisje met een inkoopwaarde van 1,80 euro. Je geeft dan 1,3% cadeau aan de klant in de vorm van het huisje. 

Voorbeeld van een spaarboekje van de Versgroep

Optie 2: Gouden tickets weggeven – speciale klanten of grote aankopen

Stel, je verkoopt kleding, dan wil je niet bij elke 2,50 euro stickers aftellen. Je kan deze klant dan een gouden ticket geven, oftewel een vol boekje waar de klant direct een icoon mee kan ophalen bij een nader te bepalen locatie. 

Op onze website staat nu tijdelijk een webshop waar je het volgende kan kopen:

  • rol van 1000 spaarzegels: 40 euro. Hiermee financier je indirect 18 huisjes. Er zit iets marge op voor de drukkosten en distributiekosten.
  • gouden ticket/vol spaarboekje: 2,16 euro. Hiermee financier je indirect 1 huisje. Er zit iets marge op voor de drukkosten en distributiekosten.

Na bestelling kan je met je bon de producten ophalen vanaf april bij Buro Fudge. Je krijgt hierover informatie per mail. De spaarboekjes zijn gratis en onbeperkt af te halen bij Buro Fudge. 

Het streven is om de spaaractie in april te beginnen. Om de huisjes op tijd binnen te krijgen, moeten we snel stappen maken. Dus wil je ook meedoen met deze spaaractie, bestel dan jouw spaarzegels/huisjes vóór 14 februari in onze webshop. 

Ga naar de webshop!