Stadshart WoerdenAkoestival op 2 september 2018

Akoestival op 2 september 2018

Zondagmiddag 2 september 2018 presenteert Stichting Open Akoestisch Podium (SOAP) voor de 15e keer het Akoestival in het Westdampark in Woerden. In combinatie hiermee organiseert het Cultuur Platform Woerden (CPW) de 7e editie van het Kunstpark.

Het Akoestival is een akoestisch versterkt muziekfestival. SOAP geeft muzikanten uit Woerden en omstreken een podium en organiseert iedere eerste en derde donderdag van de maand een Akoestisch Open Podium in Drinkerij ‘t Bierhuys in Woerden.

Op het Akoestival krijgen Woerdense muzikanten en bands eenmaal per jaar de kans om op te treden voor een groot publiek. Er treden elf acts op met een optreden van 25 minuten. Ook deze keer proberen wij weer een zeer afwisselend programma in elkaar te draaien. Het evenement steunt volledig op vrijwilligers en ook de acts treden belangeloos op. Daardoor en door de vele sponsoren, kan het festival nog steeds gratis blijven.

Op het tweede deel van het park is tussen 13:00 uur en 17:00 uur Het Kunstpark. Dit is een kramenmarkt waar kunstenaars en galerieën vertegenwoordigd zullen zijn, maar waar ook actieve kunst te bewonderen is.

Op het Akoestival is er voor de kinderen een springkussen en Kindercircus, ook kunnen zij professioneel geschminkt worden en genieten van suikerspinnen en popcorn!.

 

Toegangkelijkheid Akoestival

Stichting Open Akoestisch Podium (SOAP), wil ons mooie festival Akoestival graag toegankelijk maken voor zo veel mogelijk mensen. Daarom hebben we samen met Inclusie Woerden gekeken of, en op welke manier, we dit waar mogelijk kunnen verwezenlijken.

Het festivalterrein
Het festival vindt plaats in het Westdampark. De hoofdpaden van dit park zijn enigszins verharde schelpenpaden. Bij droog weer goed toegankelijk, bij regen redelijk toegankelijk. Het terrein bestaat voor de rest voornamelijk uit gras. Midden in het park is een brug met een flauwe hellingshoek. Het park heeft twee ingangen.

Invalidenparkeerplaats
Tijdens het festival hebben we een aantal verkeersregelaars die het verkeer in goede banen zullen leiden. Wanneer er ruimte is kunnen zij u een invalidenparkeerplaats aanwijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.