Stadshart Woerden4x Aziatisch in Woerden

4x Aziatisch in Woerden

Eens een keer wat anders dan die Hollandse hap op tafel? De Aziatische keuken is goed vertegenwoordigd in Woerden! Van Chinees tot aan Japans, en van Indonesisch tot Vietnamees, je kunt het allemaal krijgen hier in ons Stadshart.

 

De Smaak van Vietnam

Voor de échte Vietnamese keuken, kan je prima terecht bij Alike en Thao van de Smaak van Vietnam! Je vind daar geen westerse invloeden, maar de échte roots van Vietnam. Zo kan je er heerlijke “Pho” krijgen, een traditionele soep van noodles, vlees en heel veel verse groenten. Of ga voor de Vietnamese omelet. Die is ook góddelijk! Of verse loempiaatjes, Vietnamese carpaccio… Kun je niet kiezen? Ze hebben ook heerlijke menu’s met van alles wat. I.v.m. Corona werken ze met een beperkt menu en kun je afhalen of laten bezorgen. Benieuwd wanneer ze weer open gaan? Blijf op de hoogte via facebook.

Oriental Parel

Aan de Rijnstraat 44 vind je  Oriental Parel! Je kunt er terecht in het restaurant, maar natuurlijk ook afhalen en bezorgen is mogelijk. Je kunt er terecht voor de welbekende Chinese gerechten, maar ook de Kantonese & Thaise keuken komen bij hen aan bod. Elke maand is er een een ander menu. Het is wonderbaarlijk hoeveel eten je krijgt voor 2 personen. We hebben het getest en hebben al die bakjes met moeite leeg gekregen, terwijl we met vier personen hebben zitten smullen!

 

 

Sakura Sushi

Met veel passie en liefde voor de Japanse keuken, maakt Sakura Sushi de lekkerste gerechten. De Sakura-fietsen scheuren af en aan, boordevol knalverse sushi. Laat je je liever in de watten leggen in het restaurant? Ook dat kan. Op de kaart natuurlijk sushi! Deze (en alle andere gerechten) worden bereid met de beste én allerverste ingrediënten. Heerlijke miso-soep erbij…

Je kunt de sushi laten afhalen óf bezorgen, en vanaf 1 juli is het restaurant weer geopend! Dus met wie moet jij weer gauw eens op sushi-date?

 

Toko 1950

Waar de naam vandaan komt? Toko 1950 is een écht familiebedrijf. In 1950 kwam de familie Lehmann vanuit Java naar Woerden en ze zijn hier nooit meer weggegaan. Alle authentieke Indonesische gerechten hebben Huub & Magda van hun ouders geleerd. Ze willen de Woerdenaren laten genieten van de heerlijke Indonesische keuken.  Je kunt er niet alleen maaltijden krijgen, maar óók andere heerlijkheden zoals spekkoek, Bintang biertjes of Susuroos siroop!

Je kunt dus prima een culinaire rondreis door Azië maken, zonder Woerden te verlaten.

#woerdengaatdoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.