Stadshart Woerden

Vanaf nu is de Woerdens Eigen wandelroute te koop!

Vanaf nu is de Woerdens Eigen wandelroute te koop!

Op 1 september komt er een wandeling uit waar je Woerdense Eigen producten kan proeven. Woerdens Eigen  zijn unieke producten ontwikkeld in Woerden of het buitengebied. Deze producten zijn meestal ambachtelijk en altijd een tikkeltje eigenwijs. Inmiddels staan er 17 van deze producten op onze site en er komen er steeds meer bij.

Sportief bezig zijn en tegelijkertijd genieten van heerlijke streekproducten? Dat kan binnenkort! Stadshart Woerden heeft in samenwerking met de ondernemers een wandeling ontwikkeld voor 2 personen en deze gaat 25 euro kosten voor 2 personen. Je gaat langs op 13 adressen en je krijgt op 10 locaties wat te proeven. Bijvoorbeeld een Woerdense chocolade proeverij, twee soorten Woerdense kaas, Woerdense koffie en een echt Woerdens biertje. Ontmoet Woerdense ondernemers en hun producten. Je zult merken dat ze erg trots zijn op wat ze doen en een hoop te vertellen hebben.

Liever zelf ontdekken? Dat kan ook! Download de app ‘Spacetime layers’ (zowel voor iPhone als Android) en zoek op ‘Woerdens Eigen’. In de app kom je doormiddel van foto’s, video’s en teksten van alles te weten over de leukste lokale ondernemers in Stadshart Woerden. Ook leer je bijzondere weetjes, bijvoorbeeld hoe zeep gemaakt wordt. Wist jij dat? Wij nog niet!

Of je nu een rasechte Woerdenaar bent of een nieuwsgierige bezoeker, ga op pad en ontdek de Woerdense Eigen producten. Een must-do, want er is zoveel moois te ontdekken! Met wie ga jij op pad?

Koop je route hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.