Stadshart WoerdenBockbier Fesitival zondag 1 oktober

Bockbier Fesitival zondag 1 oktober

Zondag 1 oktober is het 10e Woerdens Bockbier Festival!

Het is een grote gezellige proeverij in herfstsfeer. Bij de ingang kun je een proefglas kopen en zo bij de (maar liefst 18!) brouwerijen hun mooiste bieren proeven. Bij veel brouwerijen staat de brouwer zelf achter de tap, die natuurlijk álles weten over hun bieren. Dus je kunt hen de oren van het hoofd vragen.

En er is meer:

Er zijn heerlijke happen te krijgen, bereid in of met bier. Denk aan een frietje bockbierstoof, broodje bockbier worst en bierbitterballen. Of wacht dacht je van broodjes pulled wildzwijn of curryworst van de smoker met bockbier BBQ saus?

Op het Bockbier festival drink je uiteraard bier. Maar even zin in iets anders? Of ben je nog geen 18+? Bij de centrale bar kun je ook fris, koffie thee en wijn kopen.

Muziekje op de achtergrond… Wat wil je nog meer?

Handige info over het Woerdens Bockbierfestival

Bereikbaarheid: Het bierfestival wordt gehouden op het Exercitieterrein in Woerden op 2 minuten loopafstand
van het station dus makkelijk bereikbaar voor bezoekers van buiten Woerden.

Entree: De entree is gratis. Om te proeven koop je een proefglas en muntjes. Het festival is toegankelijk voor alle leeftijden, maar er wordt alleen geschonken aan 18+ uiteraard.

Updates: Volg de updates van het festival via Instagram en Facebook .

Organisatie: Het Woerdens Bockbier Festival wordt georganiseerd door SPSW (Stichting Promotie Speciaalbier Woerden) op initiatief van Drinkerij ‘t Bierhuys, hét speciaalbiercafé van Woerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.