Stadshart WoerdenDe Culikrant

De Culikrant

 

Heb jij ‘m al in huis? De Culikrant??

De Culikrant is een inspirerende krant boordevol recepten, handige tips en weetjes Woerdense chefs, inclusief wijn- en biersuggesties. Naast de geheime recepten van Woerdense restaurants,  staan er ook een aantal mooie recepten in van niet-Woerdense restaurants zoals Hex en de Schans. Genoeg inspiratie in elk geval om te koken als een baas tijdens deze lockdown.

Een culinair feest in roerige tijden

Maar liefst 25 ondernemers hebben meegewerkt aan deze krant. Van cocktail tot de perfecte choco-kaneel cappuccino en van pompoensoep tot lichtgerookte zalm met een salade van hutspot. Hartverwarmende stoofgerechten en onweerstaanbare desserts.

Sommige recepten zijn super simpel. En met de tips en trucs van de chefs kan het helemaal niet mislukken. Voor andere recepten heb je wat cooking skills nodig. Maar hé, je kunt nu mooi even oefenen. Zodra we weer gezellig vrienden kunnen uitnodigen, kook jij de sterren van de hemel voor ze.

De bier- en wijnsuggesties van Het Bierhuys en het Woerdens Wijnhuis én de handige keukengadgets van OOK zorgen dat het culinaire feest compleet is.

Leesvoer

Omdat je nu eenmaal niet de hele dag in de keuken kunt staan, staan er behalve recepten ook leuke weetjes in de krant. De do’s en don’ts van wijn-spijs combinaties. Een kaas en thee proeverij en het antwoord op de prangende vraag ‘is het nu lasagnE of lasangA?’.

#helpdehoreca

Natuurlijk kunnen we allemaal niet wachten tot we weer lekker uit eten kunnen met z’n allen. Tot die tijd moeten we zelf in de keuken staan en afhalen of laten bezorgen. En áls je dan bestelt bij je favoriete restaurant uit de Culikrant, bestel er dan gelijk zo’n heerlijk receptenkrantje bij voor slechts €6,95. Hiermee hebben de ondernemers een beetje extra omzet (en dat kunnen ze goed gebruiken!) en jij hebt de geheime recepten in handen!

Deelnemende ondernemers binnen de singels van Stadshart Woerden:

De Woerdenaar   Plein 7   Midas   Food Partners   Viviamo   Van Rossum   El Rey   Gare Pompidou   Bistro Lokaal   Loef & Lij   Bistronoom   Winebar & Bites   OOK   Bierhuys   Woerdens Wijnhuis   Buro Fudge

Deelnemende ondernemers buiten de singels van Stadshart Woerden:

Fabels   De Markies   de HALL    Buurman & Buurman   JanZen   WP Koffie & Thee    Food Partners   Hex   De Schans   Jefe Gin

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.