Stadshart WoerdenFISmenu’s | in de maand juni

FISmenu’s | in de maand juni

Ga je in de maand juni naar één van de deelnemende horeca, dan heb je BEET! Je kunt er genieten van extra feestelijke FISmenu’s of FISspecials.

Hierbij alvast de eerste twee FIStiviteiten die je niet wilt missen als je vis-liefhebber bent:

  • Op zaterdag 8 juni vindt bij Plein 7 het allereerste Mosselfestijn van Woerden plaats. Als je aanschuift, steun je ook nog eens het goede doel Daan Theeuwes Centrum, een revalidatiecentrum voor jongeren met ernstig hersenletsel. Alle info vindt je in het artikel van Indebuurt Woerden. Ook heeft Plein de gehele maand Vlees & Fis special voor maar €21,50. Biefstuk, gamba’s, rode rijst, geroosterde bloemkool, gepofte tomaat en truffeljus.
  • Geniet tijdens de Havendagen op 7 & 8 juni van een heerlijke Fruits de Mer bij Gare Pompidou Alle hens aan dek en… à bientôt!
  • Bistro de Bock vanaf 17 juni hebben wij een FIS-proeverij met een glas verdejo voor €21,50. Wat je kunt verwachten? Een bord vol vis! geniet van een Hollandse garnalen cocktail, rilette van makreel, tonijn tataki, huisgerookte zalm, cocktailsaus, toast en citroen. Heerlijk met een glas verdejo vol tropisch fruit en lekker verfrissend.
  • Bij De Woerdenaar FIS je nooit naast het net! Zowel de visliefhebber als de gewone lekkerbek kunnen genieten van de lekkerste gerechten!
  • Op zondag 30 juni is er bij Bistronoom een wijn-spijs workshop in het teken van alles uit de zee en wijn. Hoe match jij ingrediënten uit de zee met wijn? Sommelier Danny van den Barselaar vertelt je hier alles over tijdens een 3-uur durende workshop. Samen proeven we 8 verschillende wijnen in combinatie met ingrediënten uit de zee en diverse bereidingswijzen. Alle info lees je op de website van Bistronoom.
  • Bij Gastrobar Jiwa Social Club kun je de hele maand juni genieten van de Fizyy FIS Cocktail of Mocktail!

FIS is feest in de stad. In de hele maand juni barst Woerden uit haar singels van de festiviteiten. Bekijk het hele programma HIER.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.