Stadshart Woerden

Gemeente Woerden kiest voor Woerdense cadeaubon als waardering voor mantelzorgers

Woerdense cadeaubon

We zijn enorm blij dat de Gemeente Woerden er voor heeft gekozen om de mantelzorgers in onze gemeente te waarderen met een Woerdense cadeaubon! Eind februari krijgen ruim 1300 mantelzorgers deze bon opgestuurd.

Wees loyaal, shop lokaal, dat is het idee achter de Woerdense cadeaukaart.

Het is de cadeaubon om de Woerdense ondernemers een hart onder de riem te steken in deze periode. De bon kun je in meer dan dertig (!) winkels in het Stadshart uitgeven. Bij de winkels die meedoen met de actie, kun je onder andere terecht voor een bos bloemen, een goede fles wijn of een boek wat je in één ruk uitleest. Hier vind je een lijst met alle deelnemende locaties en kun je ook het saldo op je kaart checken. Je kunt de cadeaubon zowel ineens als in delen besteden.

  • Agatha

    Prachtig dit bedankje. Goed doel: steun de winkeliers lokaal. Maar waarom alleen het stadshart en niet de wijkwinkelcentra? Bovendien is het bedankje dit jaar €20 lager dan voorgoede jaren. Hoezo bedankt?

  • marleent

    Beste Agatha, alle winkeliers (ook van de wijkwinkelcentra) zijn uitgenodigd om hieraan deel te nemen, maar slechts een deel heeft hierop positief gereageerd. Wij kunnen niemand verplichten om deel te nemen. Helaas waren de budgetten van de gemeente anders verdeeld dit jaar. Met vriendelijke groet, Marleen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.