Stadshart WoerdenWoerdense Adventskalender – Het grote KERST-TEL-SPEL

Woerdense Adventskalender – Het grote KERST-TEL-SPEL

Uniek in Nederland: In het Stadshart van Woerden zijn van 1 tot 24 december 24 prachtige adventsramen onthuld. Het idee is ontstaan omdat er dit jaar geen Winterfair georganiseerd kon worden. Winkeliers, horeca, schoolkinderen en creatievelingen gingen aan de slag en maakten prachtige etalages. Stuk voor stuk ramen waar iets te ontdekken valt. Met lichtjes, ballonnen, kersthuisjes en er is zelfs een kabouterdorp. Toen op 14 december veel winkels hun deuren moesten sluiten vanwege de aangescherpte maatregelen, kreeg deze adventskalender en het ‘windowshoppen’ en extra betekenis.

De adventsramen blijven tot 6 januari 2021 te bekijken dus alle tijd om eens een wandeling te maken langs alle ramen en ze goed te bekijken.

Kerst-tel-spel

Voor de puzzelaars onder ons: Als je goed kunt tellen, valt er nog wat te winnen ook! Print snel de plattegrond uit, trek je wandelschoenen aan en vergeet geen potlood mee te nemen. Bekijk alle ramen goed, tel tot de blaren op je vingers staan en wie weet win jij een speelgoedbon van Jan’s Steen, Blik op Hout of Intertoys!

Print Het grote KERST-TEL-SPEL en de plattegrond met alle ramen hier uit!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.