Stadshart WoerdenKoopzondag in december

Koopzondag in december

Met de feestdagen voor de deur is elke dag dat je nog cadeautjes of lekker eten kunt halen meegenomen. In ons Stadshart zijn er in december extra koopzondagen, zodat jij meer tijd hebt om dat te doen. Want hé, jij kunt vestingstad Woerden ook gewoon veroveren op zondag. En om het helemaal mooi te maken kun jij in de binnenstad jouw cadeautjes gratis laten inpakken door een professionele inpakker. Dat gaat er perfect uitzien!

De meeste horeca is geopend op zondag, dus je kunt na het shoppen lekker nog ergens een drankje drinken in het centrum. Meer dan twintig winkels in de stad zijn geopend op de zondagen in december. Onder andere OOK, Shoeby, Vero Moda, C&A, Hema, Blokker, Electro World de Groot, Kruidvat Groenendaal, VanToor, Bierloods22 en Telkamp schoenen. Laat ons via de mail of de website weten als je als winkelier ook opengaat op de zondagen in december!

Koopzondagen Woerden in december

De winkels zijn op zondag tot ongeveer 17.00 uur geopend. De koopzondagen in december op een rij:

  • Zondag 1 december 2019
  • Zondag 8 december 2019
  • Zondag 15 december 2019
  • Zondag 22 december 2019

Gratis inpakservice

Wil jij jouw cadeautje er helemaal top uit laten zien? In de weekenden – dus op de zaterdagen en zondagen – van 30 november tot en met 22 december zijn er professionele inpakkers in de Woerdense binnenstad. De inpakkers zijn te vinden in een houten huisje op de hoek van de Rijnstraat en Kruisstraat. Zij pakken jouw cadeau prachtig in met een Woerdens tintje. Dat wil je!

  • Jacqueline de Geus

    Goedemiddag, ik ben werkzaam bij Ici Paris XL in Woerden. Ik zie hierboven staan dat wij alle zondagen in december open zijn. Deze info is niet juist. We zijn alleen 15 en 22 december geopend van 12-17.00.

  • marleent

    Hoi, goed om te weten, we hebben het aangepast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.