Stadshart WoerdenNieuw in Woerden!

Nieuw in Woerden!

Er zijn de afgelopen tijd een aantal nieuwe winkels bijgekomen zoals ijssalon 4 your ICE only, Supermarkt de Rijn en vandaag opent ook Falcon Fashion Ladies haar deuren. En daar blijft het niet bij! Binnenkort openen er nog een aantal mooie aanwinsten voor het stadshart van Woerden. Kortom: het gaat goed met Woerden!

4 your ICE only
Begin juni opende ijssalon 4 your ICE only haar deuren op de Rijnstraat 77. In deze nieuwe ijssalon geniet je van vers schepijs in klassieke smaken zoals aardbei, vanille, banaan of citroen. Maar zij verkoopt ook een wisselend assortiment ijssmaken waardoor je telkens weer een nieuwe smaak kunt proeven zoals Yoghurt Mojito, Limoncello Prosecco, Kokos of Strawberry Cheesecake. Elk bezoek aan 4 your ICE only is dus weer anders!

Supermarkt de Rijn
Mehmet Demir opende half juni zijn nieuwe supermarkt in Woerden: supermarkt De Rijn. In de winkel komen de geuren van huisgemaakte producten je tegemoet. Je vindt hier diverse producten zoals halalvlees, versgebakken Turks brood, verschillende soorten smeersels voor op een toastje en vers bereide baklava. Trek in een Turkse pizza? Ook die haal je bij supermarkt De Rijn!

Falcon Fashion Ladies
Vandaag opende Erik Valk zijn derde modezaak genaamd Falcon Fashion Ladies direct gelegen naast zijn andere twee zaken Falcon Fashion en Falcon Fashion Dandy Department in de Rijnstraat. In deze nieuwe damesmodewinkel is sportieve en zakelijke kleding te koop in een hoger segment. Qua prijs-, stijl- en kwaliteitsniveau sluit het aan op zijn andere winkels.

En wat opent er binnenkort nog meer?
Op 9 september opent er een nieuwe woonwinkel Van Tuijl Meubels op Rijnstraat 10 & 12. Wat begon als een webwinkel, breidt zich nu uit tot een prachtig ruime woonwinkel waar je diverse stylen meubels en woonaccessoires shopt!

Vanaf half september kun je in Woerden heerlijke spare ribs en nog veel meer lekkers afhalen én bestellen bij Spare Rib Express op de Kruittorenweg. Ook opent er dit jaar nog een nieuwe damesmodezaak in het oude Vögele-pand van Vidrea Retail. Welke naam deze winkel heeft en welke merken er verkocht gaan worden, is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.