Stadshart WoerdenOVErHOOP

OVErHOOP brandt ambachtelijk koffie, van hoge kwaliteit met een unieke smaak.
De koffiebonen worden met liefde, geduld en aandacht gebrand in het oude weeshuis van Woerden, in de Havenstraat.

De medewerkers weten je álles, maar dan ook écht alles te vertellen over koffie! De herkomst, het brandproces, de smaken,  noem het maar op en zij weten het. Dit vertellen ze dan ook graag aan de klanten, zodat zij met de juiste koffie naar huis gaan.

Lees verder onder de video.

Bij OVErHOOP draait het niet alleen om koffie, Maar vooral om mensen!

OVErHOOP begeleidt deelnemers waarbij het leven soms even OVErHOOP ligt. Door verschillende omstandigheden hebben de deelnemers vaak een afstand tot de arbeidsmarkt. Het doel van OVErHOOP is ze weer een plek te geven en ze “mee te laten doen”. Samen met de deelnemers is het streven om er weer toe te doen of, als het lukt, uitstromen naar een duurzame plek waarin werk en samenleving centraal staat!

Door het drinken van deze koffie, draag dus je bij aan betere kansen voor jongeren en ouderen, bij wie het even tegenzit in onze samenleving. Zin in lekkere koffie én een goed verhaal? Loop eens binnen bij Koffiebranderij OVErHOOP.

Waar te koop?
Koffiebranderij OVErHOOP
Havenstraat 6
Woerden

 

De koffie van OVErHOOP wordt ook gebruikt voor het maken van de frappuccino fudge van Buro Fudge, ook een Woerdens Eigen product.