Stadshart WoerdenPlakken = Lief

Plakken = Lief

Wellicht heb je ze zien hangen, de Post-its op de deuren en etalages in de binnenstad. Het zijn lieve briefjes aan de ondernemers. Met termen als “hou vol”, “wij kunnen niet wachten om snel weer een kop koffie te drinken” en “Woerden plakt door” steken de bezoekers een hart onder de riem bij de ondernemers. Ook hangen ondernemers zelf opbeurende briefjes op het raam van hun collega-ondernemers.

Ondernemers, die er af en toe flink doorheen zitten, reageren verrast en soms zelfs emotioneel als zij ’s ochtends de opbeurende briefjes op hun raam vinden. Ze laten ze als ‘troffee’ op het raam zitten of plakken ze binnen op, om ze langer te kunnen bewaren.

Vorig jaar haakte Woerden aan bij de stoepkrijt challenge. In het kader van ‘afstand verbindt’ werden Woerdenaren en ondernemers aan het grote hart op het Kerkplein verbonden door lijnen van stoepkrijt. Met deze Post-it actie heeft BIZ Vereniging Stadshart Woerden #WoerdensLint nieuw leven ingeblazen.

Wij roepen alle Woerdenaren en ondernemers op, om elkaar een hart onder de riem te steken met lieve berichtjes op Post-its. Dus: pak een Post-it en schrijf een berichtje en plak het op jouw raam of op het raam van degene voor wie het berichtje is. In het Stadshart hangen op diverse plekken pennen met waterbestendige Post-its. Je mag natuurlijk ook eigen Post-its gebruiken. Enne… we vinden het helemaal niet erg, als de briefjes straks terug te vinden zijn tot ver in Woerden. Want iedereen kan wel een hart onder de riem gebruiken, toch?

#woerdenslint #afstandverbindt #woerdenplaktdoor

Deze actie werd goed opgepikt door de pers:

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.