Stadshart WoerdenPosterspeurtocht ‘Mensen maken Woerden’ vanaf 1 mei in Stadshart Woerden

Posterspeurtocht ‘Mensen maken Woerden’ vanaf 1 mei in Stadshart Woerden

Het Bravour Shantyfestival, het Straattheaterfestival en de Triathlon. Dit zijn maar drie voorbeelden van de vele leuke evenementen die Woerden kent. En al die evenementen worden helemaal of grotendeels georganiseerd door vrijwilligers. Mensen die er niets voor terugkrijgen en het in hun vrije tijd doen. Puur voor de lol. Dit jaar, het jaar waarin veel van die evenementen helaas niet doorgaan, is natuurlijk het perfecte moment om die vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten. Dat doet Hart voor Woerden met de posterspeurtocht ‘Mensen Maken Woerden Feestelijker’.

Overal in het centrum hangen vanaf zaterdag 1 mei posters met daarop een aantal vrijwilligers van een bepaald evenement. Door de QR code op de poster te scannen vind je meer informatie over het evenement en de vrijwilligers die daarvoor actief zijn. Een mooie manier om de vrijwilligers, die vaak op de achtergrond zijn, eens in de schijnwerper te zetten én om al die evenementen toch even voorbij te zien komen.

Ook voor kinderen is deze posterspeurtocht de moeite waard. Als je alle posters hebt gevonden, de speurdersvragen juist hebt beantwoord en de bijhorende letters op juiste plek op de flyer invult, ontstaat er een slogan. Met de plattegrond op de flyer, onder meer verkrijgbaar bij de lokale supermarkten, openbare gebouwen zoals de bibliotheek en via de website: www.woerdenvoorelkaar.nl/posterspeurtocht, weet je zeker dat je alle posters uiteindelijk hebt gevonden. Onder alle juiste inzendingen van de slogan wordt eind mei een ijscadeaubon verloot.

Mensen Maken Woerden Feestelijker is onderdeel van de campagne Mensen Maken Woerden. Met Mensen Maken Woerden vieren we de Woerdense vrijwilligers en het werk dat zij verrichten. De posterspeurtocht is van 1 mei tot pakweg 1 september op eigen gelegenheid te bewandelen. In principe is de tocht natuurlijk coronaproof, maar houd altijd rekening met de dan geldende maatregelen vanuit het RIVM (maximale groepsgrootte bijvoorbeeld).

Posterspeurtocht digitaal bestand vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.