Stadshart WoerdenRuilen en WK Kwartet competitie

Ruilen en WK Kwartet competitie

Woerden in de ban van ‘Het Woerdens Kwartet’

Maarrr… niet alleen Woerden is in de ban van Het Woerdens Kwartet. Ook uit allerlei andere delen van Nederland én de rest van de wereld wordt komt belangstelling. Hoe cool is dát?! We krijgen berichten uit Australië, Ibiza, Spanje, Italië en Duitsland. Naar het buitenland geëmigreerde Woerdenaren willen ook graag sparen.

En er zijn in Nederland echte Kwartet-verzamelaars, die het Woerdens Kwartet graag zouden opnemen in hun verzameling. Op Marktplaats zijn handeltjes ontstaan in ‘ons’ kwartet. Op social media barsten discussies los over welke kaarten bij welke winkeliers te vinden zijn. Hoe cool is dát?!

Nu is het kwartet vooralsnog alléén bij elkaar te sparen bij de deelnemende winkeliers van Stadshart Woerden. Mis je nog een paar kaartjes? Daar hebben we wat op gevonden:

Ruilstations

Heb je ze al zien hangen? De RUILSTATIONS voor Het Woerdens Kwartet? Ze hangen bij Drogisterij Stouthart, Keurslager van Kesteren en Café de Reehorst. Bij deze Ruilstations kun je je dubbele kwartetkaartjes ruilen voor kaartjes die je nog niet hebt. Hangen de kaartjes die je mist er niet tussen? Kom dan naar de Ruilavond >>

Ruilavond op 29 november

Vrijdagavond 29 november vanaf 18:00 uur kun je ‘live’ kwartetkaarten ruilen in Café Restaurant de Reehorst. Ben je naast kwartetten sparen óók nog eens een kei in kwartetten, geef je dan op voor de Woerdense Kwartet Competitie! >>

Woerdense Kwartet Competitie op 29 november

Deze barst los op vrijdagavond, om 18:30 uur. Wij durven wel te stellen, dat het de eerste kwartet competitie van Nederland is: De Woerdense Kwartet Competitie, ofwel de WK Competitie. Het strijdtoneel: Café de Reehorst. 20 kwartetters zullen strijden om de felbegeerde titel ‘WK Kampioen’. Daarnaast mag de winnaar als eerste het unieke Woerdens Kwartet bewaarbox in ontvangst nemen. De rest van Woerden zal moeten wachten, tot de Winterfair Woerden. Dan zullen de bewaarboxen verkocht worden.

De WK Competitie start om 18:30. Er worden 2 kwartetrondes gespeeld met daarna een zinderende finale. Om 20:30 uur hopen we de winnaar bekend te kunnen maken.

Voor wie is de WK Competitie? Voor iedereen. Jong, oud, groot, klein > Als je het maar leuk vindt om te kwartetten. Deelnemen is gratis. Je moet wél even van te voren je plek reserveren. En die 20 plekjes zijn natuurlijk zo vol, dus reserveer snel! Stuur een mail naar info@stadshartwoerden.nl. De eerste 20 mensen die mailen doen mee!

Een hapje eten voor de wedstrijd? Dat kan natuurlijk! Reserveer een tafeltje bij Café de Reehorst door even te bellen (0348-416627) of een mailtje te sturen.

 

 

  • Geurt Hoogendoorn

    Komt het kwartet ook nog te koop voor geboren en getogen ex-Woerdenaren ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.