Stadshart WoerdenSave the date: Wijnloop op vrijdagavond 17 april

wijnloop woerden

UITGESTELD

Beste wijnliefhebbers,

Jullie voelden ‘m natuurlijk al aankomen. Wijnloop Woerden kan niet doorgaan. Echt heel jammer, want we hadden er heel veel zin in, en jullie ook. Er zijn al heel veel glazen verkocht.

Daarom is het uitstel, GÉÉN AFSTEL!

Heel graag hadden wij al een nieuwe datum geroepen. Maar het lijkt ons beter, om even af te wachten hoe de situatie zich verder gaat ontwikkelen.
Wij vragen jullie, om niet massaal contact op te nemen met dewijnloop.nl. Dat is NIET nodig. Jullie glazen blijven geldig, jullie gegevens zijn bekend. Zodra wij een nieuwe datum hebben, zijn jullie de eersten die het weten. Blijkt het een datum te zijn, waarop je niet kunt? Ook daarvoor zoeken we een gepaste oplossing.

TIP: Gelukkig hebben we nog geen huisarrest en kun je een lekkere fles wijn én lekkere hapjes scoren in de winkels van Stadshart Woerden. Veel winkels hebben inmiddels een bezorgservice op poten gezet. Maak er gebruik van, juist nu!!

#blijfgezond

 


 

Kom op vrijdagavond 17 april naar het Stadshart van Woerden. Tijdens de Wijnloop loop je langs allerlei leuke winkels van Woerden en kun je bij alle deelnemende winkels steeds een andere wijn proeven. Van slager tot woonwinkel en van bloemenwinkel tot café.

Het glas koop je van te voren op www.dewijnloop.nl. vanaf woensdag 26 februari 2020. Er zijn slechts 1000 glazen beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent!

Binnenkort volgt meer info op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.