Stadshart WoerdenSnertweek genomineerd!

Snertweek genomineerd!

We zijn super trots:

De Snertweek van Stadshart Woerden is genomineerd voor de KERN Creativity Award 2021! Dit ontzettende succesvolle event is daarmee 1 van de 4 meest creatieve Corona-events in winkelcentra in Nederland, gekozen uit vele inzendingen. Best wel cool toch?

Natuurlijk gaat er niks boven een échte Koeiemart met alles erop en eraan. Toch mocht de Snertweek die we vorig jaar hebben georganiseerd, er ook wezen. Zo konden we tóch een klein beetje de Koeiemart ‘vieren’. Samen hebben we in Woerden hard gewerkt aan een alternatief programma voor de jaarlijkse Koeiemart, met een aantal partijen 5 corona-proef activiteiten: Schijt-je-Rijk ( met Tosca Menten die live verslag deed van deze schijterij), de Snertverkiezing, de herintroductie van de Kristaljon als Woerdense specialiteit, de Koeiejacht en de Koerant boordevol loeigoeie koopjes!

En dat is dus niet onopgemerkt gebleven! Zo heeft Videobird voor de KERN Creativity Awards een video gemaakt met een korte uitleg van de Snertweek.

Instagram Takeover

Een onderdeel van de nominatie is, dat we een week lang de instagram van KERN mogen vullen. Uitgelezen kans dus, om te laten zien hoe leuk Woerden wel niet is. Want ja… ‘zou eigenlijk niet elke woonplaatst stiekem Woerden willen zijn?’*

Over KERN

Kern verenigt de makers van het gebouwde hart. In het centrum van een stad of wijk is ruimte om te winkelen, werken, wonen, ontspannen en meer. Het is belangrijker dan ooit dat we inzetten op levendige centra waar alle functies vervlochten zijn met elkaar, in de juiste balans. Kern is hèt centrum waar vastgoedprofessionals, overheden en kennisinstellingen elkaar ontmoeten. Van belegger tot huurder, van gemeente tot ontwikkelaar en van financier tot consultant.

*Regel uit het gedicht van Nienke Gorter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.