Stadshart WoerdenHet stadshart is weer een winnaar rijker!

Het stadshart is weer een winnaar rijker!

Onlangs won restaurant Bistronoom in Woerden de AD Gouden Pollepel 2017 en deze week is er een andere Woerdense horecaonderneming in de prijzen gevallen. Stadshotel Woerden heeft namelijk de Gaia Green Award 2017 in de categorie hotels gewonnen! Een prachtige prijs die iedere horecaondernemer met aandacht voor duurzaam ondernemen wilt winnen! 

De Green Awards werden uitgereikt tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Nederland. Horecabedrijven maken kans op de Green Awards wanneer zij zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen. De categorieën waarin de prijzen worden uitgereikt zijn hotels, restaurants en strandpaviljoens. De jury en een aantal publieksstemmen bepalen uiteindelijk welke bedrijven een Green Award winnen.

De winnaarDe jury was onder andere zeer te spreken over Stadshotel Woerden vanwege de inkoop van lokale producten uit het Groene Hart. Ook het oude pand dat de eigenaren hebben verbouwd naar een energiezuinig hotel was een belangrijke factor voor het binnenhalen van deze bijzondere prijs! Een mooie beloning voor het Stadshotel omdat het team altijd bezig is om alles zo duurzaam mogelijk te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.