Stadshart WoerdenTour de Terras – zondag 14 april 2024

Tour de Terras – zondag 14 april 2024

Tour de Terras: De officieuze opening van het terrasseizoen in Woerden!

Op zondag 14 april 2024 staat Woerden klaar om het terrasseizoen groots te openen met Tour de Terras! Het belooft weer een feestelijke viering te worden vol muziek, plezier en heerlijk buiten vertoeven. Tour de Terras is onderdeel van La La Lente

Tour de Terras is een kleurrijk festival waarbij bandjes en muzikanten van diverse genres langs diverse terrassen in de stad zullen trekken, zodat bezoekers kunnen genieten van een gezellige zondagmiddag vol livemuziek. Maar dat is nog niet alles! Voor de jongste bezoekers worden op het Kerkplein speciale springkussens opgesteld, zodat ook zij zich kunnen vermaken terwijl hun ouders genieten van de muziek.

Strijk neer op de terrassen op het Kazerneplein (Bistronoom en Bij Petrus), Bij Petrus op het Kerkplein, de Pompier, Breuren, van Rossum, de Winebar & Bites, Viviamo en Loef & Lij en geniet van de straatmuzikanten die langs de terrassen trekken. Tussen 15 en 19 uur kun je van dit muziekspektakel genieten.

Toegang tot Tour de Terras is gratis, waardoor iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan dit bruisende evenement en te genieten van alles wat het terrasseizoen te bieden heeft.

Mis deze kans niet om samen met vrienden en familie te genieten van een onvergetelijke dag vol muziek, lekker eten en de gezellige sfeer die Stadshart Woerden te bieden heeft tijdens Tour de Terras op zondag 14 april 2024.

Zie hieronder het programma:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.