Stadshart WoerdenVoel jij je welkom in ons Stadshart?

Voel jij je welkom in ons Stadshart?

Hoe toegankelijk is Woerden eigenlijk?

De binnenstad van Woerden is de huiskamer van de regio. Een dagje Woerden is voor iedereen! Tenminste, daar werken we hard aan.

Woerden Marketing maakt een inventarisatie maken hoe bewoners, bezoekers en ondernemers  inclusiviteit en toegankelijkheid in Woerdense binnenstad ervaren. Via persoonlijke interviews hopen zij een beeld krijgen hoe bewoners, bezoekers en ondernemers inclusie en toegankelijkheid in de Woerdense binnenstad ervaren. Denk aan vragen als:

Hoe ervaar je de restaurants in Woerden als je niet goed tegen prikkels kan? Of als je een andere culturele achtergrond hebt? Rijd je gemakkelijk door de stad of een winkel met jouw rolstoel? Is de binnenstad toegankelijk volgens jou? En hoe ervaart een inwoner met dementie de binnenstad? Of hoe goed sluit de Woerdense binnenstad aan bij jou als jongere?

Heb jij een antwoord op bovenstaande vragen, of loop jij zelf ergens tegenaan in Stadshart Woerden? Dan wil Woerden Marketing graag met jou in gesprek!

Wil je meehelpen om Woerden inclusiever en toegankelijk te maken?
Meld je dan aan voor een interview, en stuur een mail naar wietske@woerdenmarketing.nl.

 • Sandra

  Ik vind het fiets en scooterverkeer in de Rijnstraat niet prettig. Hier een verkeersvrije zone van maken zou fantastisch zijn.

 • marleent

  Hoi Sandra, dank je wel voor je feedback! Daar zijn we het helemaal mee eens en daar zijn we dan ook heel druk mee om daar verbetering in aan te brengen. Het nadeel is alleen dat de gemeente dit probleem nog niet zo ziet. Hoe meer mensen dit aangeven, hoe meer dit ons helpt!
  Groetjes, Marleen

 • Rudy

  De spullen voor restaurant Viviamo zorgen ervoor dat je met je kinderwagen of rolstoel nauwelijks over de stoep kunt. Al eerder bij ze aangegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.