Stadshart WoerdenWeek van de stenen winkel – 8 tot 14 mei

Week van de stenen winkel – 8 tot 14 mei

In de week van 8 tot en met 14 mei 2023 vindt de tweede landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument.

Meerdere ondernemers in Stadshart Woerden doen mee. Ze organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer om de kracht van stenen winkels te vieren, samen met hun klanten. Blik op Hout is een van de winkels die deelneemt aan dit initiatief. In 2012 werd de winkel van Carmen geopend in Woerden en 11 jaar later is de winkel niet meer weg te denken uit het lokale winkelcentrum.

“De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is we vorig jaar met de winkel in Mijdrecht hebben meegedaan en dat was een ontzettend leuke week. Dus daarom wil ik het dit jaar in Woerden aanzwengelen.”, vertelt eigenaar Carmen van Blik op Hout. “We kijken ernaar uit om samen met iedereen in Woerden de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons centrum.”

Meer info volgt snel op onze website en via social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.