Stadshart WoerdenWij willen je kussen!

Wij willen je kussen!

Ho stop! Begrijp ons niet verkeerd!

We bedoelen niet zo’n kleffe dikke pakkerd op je wang! Want hoe graag we dat ook zouden willen, dát gaat nu even niet. Anderhalve meter afstand is nog steeds het advies.

We willen wel graag je kússen. Dat ding dat zorgt dat je zo lekker kunt hangen in je bank. Met die kussens willen we fijne zachte plekjes creëren in het Stadshart, waardoor het net even wat prettiger is, als je even moet wachten voor je je favoriete winkel in kan. Ook een coffee (of thee!) to go smaakt net even wat lekkerder als je niet op zo’n betonnen bankje hoeft te zitten.

Ook willen we graag, dat iedereen zich welkom en thuis voelt in het Stadshart. Daarom zouden we het heel bijzonder vinden, als je een stukje uit je eigen huiskamer terug vindt in de binnenstad. Een stukje van jezelf in Woerden. Hoe leuk is dát?!

Dus: Heb je een kussen liggen, dat eigenlijk niet meer zo goed past in je nieuwe interieur? Pas mooie nieuwe kussen gekocht of ben je dringend toe aan nieuwe kussens? Doneer dan je overtollige kussens aan het Stadshart, zodat wij ze een tweede leven kunnen geven!

Je kunt je kussen doneren bij Van Tuijl meubels in de Rijnstraat. Zij zijn geopend op woensdag t/m vrijdag van 9:30-17:30 en op zaterdag van 10:00-17:00. Handig! Dan kun je daar ook gelijk nieuwe kussens scoren ;-) Ze hebben daar prachtige exemplaren, die je bank weer doen stralen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.