Stadshart Woerden

Win een personal shopper mét 200 euro shoptegoed!

Win een personal shopper mét 200 euro shoptegoed!

Vul onderstaand formulier in en win!

Als je gewonnen hebt, laten we je dit per email en telefoon weten.
Als je gewonnen hebt, laten we dit per email en telefoon weten.
Handig om alvast in te kunnen schatten met wat voor type we te maken hebben.
Zo krijgt de personal shopper vooraf een beeld wat je leuk vindt.

Zaterdag 6 april staat Vestingstad Woerden volledig in het teken van Fashion! De loper wordt uitgerold voor shopaholics, modeliefhebbers, fashionista’s (én fashionisto’s!) en andere trendy types.

Wie?

Iedereen kan mee doen om kans te maken op de personal shopper én shoptegoed van 200 euro.

Wat?

Vul bovenstaand formulier in vóór donderdag 28 maart. Uit de inzendingen worden de 2 leukset modeuitdagingen/modewensen gekozen door Stadshart Woerden. Deze worden vrijdag 29 maart bekend gemaakt en krijgen bericht via telefoon en/of email.

Heb je gewonnen? Leuk! Zorg dan dat je zaterdag 6 april beschikbaar bent. Je start met een kennismaking met de personal shopper in het Stadshart van Woerden en je bespreekt je modeuitdaging of -wens. De personal shopper gaat samen met jou aan de slag met jouw uitdaging of wens in verschillende winkels in het Stadshart van Woerden. Het is een vrijblijvend advies en het is aan jou of je wat wilt kopen.

Nu is het natuurlijk leuk, als je ook wat te besteden hebt op zo’n moment. Daarom krijg je van het Stadshart ook nog eens €200 shoptegoed mee.

Wanneer?

Fashion Event Woerden (#FEW) vindt plaats op 6 april. Als je gewonnen hebt, hoor je dat een week voor het event. We nemen dan per email en telefonisch contact met je op om een tijdstip met je personal shopper in te plannen.

Binnenkort meer informatie over het complete programma. Blijf op de hoogte door af en toe het nieuws op deze website te checken, of volg #FEW op facebook!

 

De voorwaarden >>

  • Schrijf je in via bovenstaand formulier. Door je in te schrijven, stem je ermee in dat er een item van wordt gemaakt op de website en social media van Stadshart Woerden en #FEW.
  • De €200 shoptegoed mag je besteden met de personal shopper in de winkels van Stadshart Woerden op zaterdag 6 april.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.