Stadshart WoerdenWoerden 650 sluit het jaar af met de Grote Woerden Wijs Finale Quiz

Woerden 650 sluit het jaar af met de Grote Woerden Wijs Finale Quiz

Op zaterdag 29 oktober 2022 hebben we het Woerden 650 feestjaar afgesloten met de Grote Woerden Wijs Finale Quiz. Er was een groep genodigden aanwezig in het Kasteel, vanwaar de quiz werd gepresenteerd. Door niemand minder dan onze Burgemeester als Quizmaster! Het was een feestelijke avond. Deelnemers konden zowel strijden voor de beste wijk als individuele winnaar worden. De winnende wijk is Kamerik. Zij winnen een buurtfeest mede mogelijk gemaakt door Stadshart Woerden. De beste individuele speler was Pieter Hagebout. Hij wint een cadeaubon van Stadshart Woerden en de unieke Koeiemarttrui!

Reactie Pieter Hagebout: “We deden mee vanuit de Prins Hendrikkade als team Oud Zuid, dat verder bestond uit Rick Streng, Pieter Haakma en Dijon Groenleer! Samen waren we wijs genoeg :) Het was een leuke quiz en de burgemeester presenteerde het super. Tof dat we hebben gewonnen!”

  • Pieter Hagebout

    For the record: we deden mee vanuit de Prins Hendrikkade als team Oud Zuid, dat verder bestond uit Rick Streng, Pieter Haakma en Dijon Groenleer! Samen waren we wijs genoeg :) Het was een leuke quiz en de burgemeester presenteerde het super. Tof dat we hebben gewonnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.