Stadshart Woerden#WoerdensLint

#WoerdensLint

Het Stadshart van Woerden is gestart met het initiatief #WoerdensLint. In het kader van ‘afstand verbindt’ staat de binnenstad van Woerden de komende tijd in het teken van strepen en lijnen, die symbolisch alle Woerdenaren met elkaar verbindt.

Het zal de komende tijd dus wemelen van de streepjes in en om de winkels in het Stadshart. En we pakken het gelijk groot aan:

We haken aan bij de stoepkrijtchallenge. Op het Kerkplein, in het hart van de stad, is een groot hart getekend, waar vandaan lijnen lopen naar de winkels, horeca, bewoners van de binnenstad én verder. Samen met de Woerdenaren zorgt de binnenstad ervoor, dat heel Woerden nog vóór de Pasen met elkaar verbonden is!

Dus DOE MEE!!

Aan alle kinderen uit Woerden: Zet een dikke streep in jouw straat. Versier ‘m met hartjes, of wat je ook mooi vindt. En kijk goed, of je jouw straat op die manier kunt verbinden met de volgende straat. Roep vriendjes en vriendinnetjes op om hetzelfde te doen. En zo verbinden we jouw straat, met jouw school, sportclub én met het grote hart op het Kerkplein.

> Aan alle volwassenen, die ook hun streepje willen bijdragen de vraag om óók met stoepkrijten 1,5 meter afstand te houden, en je eigen krijtjes te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.