Stadshart WoerdenZoete Zaterdagen

Zoete Zaterdagen

Hoe moeilijk het soms ook is in deze tijd, het leven moet je vieren en je klanten moet je koesteren. Daarom trakteren de Woerdense ondernemers jullie op een serie Zoete Zaterdagen, mét een Licht Zoete Zondag.

Wat je kunt verwachten? Elke zaterdag (én dus die ene zondag!!) in december is er tussen 12.00 & 16.00 vrolijke gezelligheid op straat op verschillende plekken in de stad. Coronaproof op anderhalve meter. Ook trakteren we elke zaterdag op zoetigheid. Gewoon. Omdat het kan!

Mooi meegenomen: Het eerste uur kun je gratis parkeren in de parkeergarages Castellum en Defensie eiland!

 

Het programma:

Zaterdag 4 december 

Laat je verbazen door twee acropieten. Deze ondeugende pieten zijn eigenlijk acrobaten en ze zullen overal op en onder klimmen. Vrolijk spektakel voor jong en oud!

Op het Kerkplein kun je pieten tegen het lijf lopen, met een heel ander talent: muziek!

En om deze zaterdag extra zoet te maken, kun je een gratis suikerspin halen. Het suikerspinnen-wagentje verhuist de hele dag door de stad, dus je komt ‘m vast wel ergens tegen.

Zaterdag 11 december tussen 12.00 & 16.00

Muziek! Een sfeervol Dixieland Dickens Orkest zorgt in deze gekke tijd toch voor een warm kerst gevoel. En op het Plein is er een folk/pop duo, die aanstekelijke liedjes spelen in 5 verschillende talen.

Voor kinderen tot 12 jaar rijdt er een kersttreintje door de binnenstad van Woerden.

Tosca Menten, de allerleukste kinderboeken schrijfster van Nederland, zal in de binnenstad haar allernieuwste boek signeren: Koning Snert, Woerden voor vreemde eenden. Hét boek over Woerden 650. Koop het boek bij één van de winkels in het Stadshart en laat het signeren door Tosca Menten in de kraam in de Rijnstraat van 10.00-12.00 en van 14.00-16.00.

Zaterdag 18 december tussen 12.00 & 16.00

Op het Plein ‘Musique a la Carte’: een muzikaal vocaal trio met een muziekdoosje en een muziek menukaart en een grabbelton vol kerstliedjes die ze dan gelijk live zingen. Daarnaast zal er nog een muzikaal trio, mét een gezellige dosis humor door de binnenstad trekken.

Heb je zaterdag 11 dec. Tosca Menten gemist? Dan heb je vandaag een tweede kans!  Koop het boek bij één van de winkels in het Stadshart en laat het signeren door Tosca. Ze is van 10.00-12.00 en van 14.00-16.00 bij de kraam in de Rijnstraat. Heb je al eerder een boek gekocht? Neem het mee als je gezellig komt shoppen in Woerden. Dan kun je jouw exemplaar ook laten voorzien van een handtekening.

Zondag 19 december tussen 12.00 & 16.00

Zondag 19 december wordt een Licht Zoete Zondag! Met zoete lekkernijen en dolkomisch muzikaal vermaak. Prima moment om nog wat kerstcadeaus in te slaan, een warme choco te drinken op het terras of nog een mooie kerstoutfit te scoren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.