Stadshart WoerdenAlles over #FEW 6 april 2019

Alles over #FEW 6 april 2019

#FEW | Fashion Event Woerden

Fashion Event Woerden maakt dat het op zaterdag 6 april bruist in Woerden! Door het complete centrum van de vestingstad, met talloze activiteiten en initiatieven op het gebied van mode en stijl.

Alleen voor vrouwen??

Nee! Het evenement richt zich op fashionista’s, fashionisto’s en andere trendy types. Van jong tot oud en van man tot vrouw. Zelfs voor minder modegevoelige bezoekers is #FEW zeker een bezoek waard.

Wat is er allemaal te doen?

In heel veel winkels is er wat te doen rondom #FEW. Modepresentaties, workshops, kleuradvies. Er zijn ook ludieke acties, die zich meer op stoere mannen richten, zoals als ‘boksen voor een boxer’ en spijkerbroek hangen. In de restaurants staan hippe happen op het menu. En je kunt echte (foto)modellen aan het werk zien. In de Voorstraat vindt om 13:00 de Voorproef plaats. Een modeshow op straat, waarbij je een glimp kunt opvangen van de allerlaatste trends op het gebied van mode. De catwalk is nog veel langer dan vorige editie, dus nóg meer fashion!!

Pig&Hen On Tour strijkt ook in Woerden neer op 6 april. En wel in de Havenstraat, bij BRUIN. Je kunt er live zo’n mooie customised armband laten maken.

Fashion-lover, Woerden-liefhebber én fototalent in de dop?? Doe dan mee aan het Perfecte Plaatje, georganiseerd door Dies Groot!

Genoeg redenen dus om op zaterdag 6 april te winkelen in Stadshart Woerden. Met vriendinnen onder elkaar of met het hele gezin!

Het complete overzicht van de activiteiten van de winkeliers vind je HIER.

Daarnaast is er het #FEW Fashion Lab, de RIE Ruilbeurs en valt er nog wat te winnen:

#FEW Fashion Lab

Het RIE theater is tijdens #FEW omgedoopt tot Fashion Lab. In het Fashion Lab kun je terecht voor modeadvies en handige tips.

Puilt jouw kast uit met kleding? Maak je je nu al zorgen, hoe je al je modespullen straks in je vakantiekoffer passen? Vivian Hessels, professional organizer, laat zien hoe je efficiënt met de beschikbare ruimte om kunt gaan. Ze leert je Japans vouwen, volgens de techniek van Marie Kondo. Wedden dat er zo meer in je koffer past? Zo kun je de allerlaatste mode die je hebt gescoord tijdens #FEW prima meenemen op vakantie! En het werkt ook voor je kledingkast. Handig!

Hangt er een miskoop in je kast? Je weet wel. Die ene rok bijvoorbeeld, waarvan je dacht dat ‘ie zo goed paste bij die ene trui, maar wat bij thuiskomst helemaal niet zo bleek te zijn. Of die blouse die eigenlijk gewoon helemaal niet zo mooi staat als je dacht… Neem die miskoop mee naar het #FEW Fashion Lab en laat je adviseren door modeprofessionals en Woerdense modestudenten. Zij laten je zien hoe je de miskoop kunt dragen, vermaken óf kunt combineren met iets nieuws, waardoor die modeflater misschien wel je meest geliefde modestuk wordt.

RIE Ruilbeurs

Blijkt de miskoop toch echt een miskoop te zijn? Ruil ‘m dan ter plekke in de RIE Ruilbeurs. De naam zegt het al: Deze is voor één dag gevestigd RIE theater. Kleding swappen (kleding ruilen) is hip! Het is goed voor je budget, leuk, duurzaam én kan een verrassend hippe outfit opleveren.

Alle miskopen die aan het eind van deze dag zijn blijven hangen in de RIE Ruilbeurs, gaan naar het goede doel.

Win de aanschafwaarde van je outfit of fashion item terug!

Koop je op zaterdag 6 april een nieuwe outfit of ander fashion item zoals een bril of tas, dan kun je de aanschafwaarde van je outfit of fashion item terugwinnen! Meer dan 30 winkeliers, te herkennen aan de #FEW WinSpot sticker op de stoep, doen mee aan deze actie.
Aangezien mode en stijl ook hun weerslag hebben op wat je eet en drinkt, doen ook horeca en andere winkels mee. Hoe werkt het?

  1. Maak in de winkel een selfie voor de sponsorbanner, mét je nieuwe aanwinst en plaats de foto op social media o.v.v. #FEW. Vergeet ook de winkel niet te taggen!
  2. Elke #FEW WinSpot kiest een winnaar en deze winnaars worden in de week van 8-12 april bekend gemaakt.
  3. Heb je gewonnen? Dan krijg je de aanschafwaarde van je nieuwe mode aanwinst terug in de vorm van cadeau- of tegoedbonnen. Het kan zijn, dat een winkelier een andere prijs ter beschikking stelt, maar dat wordt dan duidelijk gecommuniceerd door de winkel of horeca gelegenheid zelf.
Mode uitdaging of ultieme mode wens?

Op 6 april struint er een personal shopper door de straten van Woerden. Heb je een ultieme modewens of een -uitdaging? Vul dan dit formulier in! Stadshart Woerden geeft nl. 2 shop sessies met deze personal shopper weg, inclusief €200 shopbudget! 

#FEW Trendspotters

Volg #FEW op facebook en blijf op de hoogte van alles rondom hét fashion evenement van Woerden. Mooie bijkomstigheid: Je maakt zo kennis met de drie #FEW Trendspotters. Teddy, Anne en Jeanet laten je de allerleukste trends zien op het gebied van mode, cosmetica en stijl!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.